Klasik Tablet Ağda Isıtıcı ve 400 ml Isıtıcı Cezvesi

KLASİK TABLET AĞDA ISITICI

VE

400 ml ISITICI CEZVESİ

 

JOLLY 400

 

Marka                         :  X.an.italia-I.de.ma

           

Ambalaj                     : Hafifve parlak beyaz dış malzeme ile kaplanmıştır ve cihazın mavi kapağımevcuttur. İçinde ağdayı ısıtmak için kullanılan metal kenardan tutmalıcezvesi ile pratik kullanım için idealdir.  Cihaz şık görüntüsü ile profesyonel kullanım için tasarlanmıştır.

 

Fiyat                           :  Cihaz Perakende Satış Fiyatı                            110 TL+KDV

                                      

   400 ml Isıtıcı Cezvesi Perakende Satış Fiyatı    20 TL+KDV

                   

                       

İçerik            :Jolly 400 Klasik Tablet Ağda Isıtıcı, tablet şeklindeki klasik sir ağdaların ısıtılması için tasarlanmıştır. İdeal kullanımda Metal 400 ml cezvesi ile kullanımı tavsiye edilir.

 

İşlevi

    Jolly 400 Klasik Tablet Ağda Isıtıcı Cihaz; Klasik Sir Ağdaları (Tablet Ağda, Kalıp Ağda, Yenilenen Tablet olarakta bilinen)  ısıtmakiçin tasarlanmıştır. Klasik Tablet Ağdaların cihazın içinde direkısıtılması kesinlikle tavsiye edilmez. Tablet ağdalar cihazda ısıtıcıcezveler yardımı ile eritilmelidir.

    İtalya’dan ithal cihazın, CE (Avrupa Standartları Uygunluk Belgesi) mevcuttur.

 

    Cihaz aynı zamanda IQNET (Uluslararası Kalite Belgesi), ISO9002 (Toptan Kalite Yöntemi Belgesi) belgeleri sahibidir

    Cihaz GMP koşullarında kaliteli malzeme ve işçilik kullanılarak üretilmiştir.

 

         Cihaztermostatlı olduğundan ısıyı sabitler, ağdanın aynı ısıda ve kıvamdakalmasını sağlar, elektrik tasarrufu yapar.Cihaz ile birlikte kullanımıtavsiye edilen metal  cezve, 100 mm x 400 ml  ebatlarında  olup,mavi katlanabilir tutacağı ile ağdanın cihaz içinden kolaycaçıkarılmasına ve istenilen noktaya taşınmasına yardımcı olur. Ayrıcaağda cihazın içindeyken metal cezvenin sapı içe doğru kapanarakısıtıcının kapağının tam kapanmasını sağlar ve ağdanın hijyenik birşekilde muhafazasına yardımcı olur.

 

        Mevcut Tanaçan Cihazları için geçerli olan tüm garanti kapsamları ve teknik servis hizmetleri bu cihazlar için de geçerlidir.

 

        210.021 - Tablet Ağda Isıtıcı, 200.012 -Tablet Ağda Isıtıcı Cezvesi  ürün kodları ile Tanaçan’a ürün sparişi geçebilirsiniz.

26.9.2007     
Tanaçan © Copyright 2004 - 2024
Tanaçan Kozmetik A.Ş Her Hakkı Saklıdır.