Tanaçan Kozmetik Ankara Güzellik ve Bakım Fuarı 2014
 
20.11.2014

Geçtiğimiz hafta Ankara Güzellik ve Bakım Fuarı 2014 organizasyonu vardı.

Biz de Tanaçan Kozmetik olarak oradaydık.

Genel Müdür Yardımcımız Selim Çıtak'ın kaleminden Ankara Güzellik ve Bakım 2014 Fuarnı okumak ister misiniz?

 Söz Sayın Selim Çıtak'ta: 



                ''13-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Güzellik ve Bakım Fuarı için iş arkadaşım ve Toptan Satış Bölge sorumlumuz Serhan Uzun’la 12 Kasım Çarşamba sabahından Ankara’nın yolunu tuttuk. Bu sene bizim için farklı olacaktı çünkü kendimize ait bir stantta değil, Ankara satış noktalarımızdan Levent Kozmetik’in standında bulunacaktık. Bu vesileyle Levent Kozmetik’e ve özellikle bizimle yakından ilgilenen Armağan Bey’e bir kez daha teşekkür ediyorum.
                 Fuar Perşembe günü başlayacaktı ancak Çarşamba günü erkenden fuar alanında olduk. Fuar alanı geçen senelerde de olduğu gibi Ankara Kongre (Congesium-Söğütözü) Merkezindeydi. Çarşamba günü hazırlıklar ve ziyaretler ile geçti.
                 Perşembe günü fuarında ilk günüydü. Eğitim uzmanımız Büşra Hanım da bize fuar alanında katıldı. Levent Kozmetik’in geniş alanında China Glaze ojeleri , Salon PerfectKirpikleri , PROLINC El ve Ayak bakım ürünlerini , THUYA Kaş ve Kirpik boyaları gibi bir sürü ürünü hem tanıttık, hem uygulamasını hem de fuara özel indirimli satışlarını yaptık. Fuara profesyonellerin yanı sıra nihai kullanıcıların da ilgisi büyüktü. China Glaze ojelere meraklı bir çok blogger dostumuz ile bir kez daha görüşme şansımız oldu.


                Özellikle fuarın son günü profesyonellerin ilgisi diğer günlere göre daha büyüktü diyebiliriz. Birçok salon ve güzellik merkezi standımızı ziyaret etti. Ürünlerle ilgili bilgi aldı ve canlı uygulamalara şahit oldu. Fuar kapanış saati geldi çattı ve standımızı toparlayarak İstanbul’un yolunu tuttuk.

Buradan tüm ziyaretçilere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ürünlerinde yüksek kalite ve doğru hizmeti ilke edinmiş Tanacan Kozmetik’in bu fuardan da büyük kazanımlar ile döndüğü rahatlıkla söyleyebilirim.''
Tanaçan © Copyright 2004 - 2024
Tanaçan Kozmetik A.Ş Her Hakkı Saklıdır.