China Glaze Şimdi Türkiye'de
 
5.4.2011

China Glaze Amerika Birleşik Devletleri’nde üretiliyor ve bütün dünyanın kendisine özen gösteren kadınları tarafından tercih ediliyor. Çünkü kadınlar Chine Glaze’in geniş renk yelpazesinde kendilerine en uygun, en güzel, en canlı, en parlak, en trendy renkleri bulabiliyor.

 

Çünkü China Glaze isminin ifade ettiği gibi kadim porselen pürüzsüzlüğünün cam misali sırlanması ile tırnaklarınızı ayna yansıtıcılığında renklendiriyor.

 

Parlaklık ve Pürüzsüzlük…

 

“Ojelerimiz o kadar parlak, pürüzsüz, canlı ve çeşitli ki; adeta porselen bir sanat eseri yaratırken de kullanabilirsiniz.” Çünkü China Glaze ojeler bileşiminde porselenlere parlak bitişi sağlayan Çini Kili’ni sertleştirici olarak kullanıyor.

 

China Glaze renklerini yaratmak için ilhamını Tahiti kıyılarından New York gece hayatına uzanan bir coğrafyada ve her kadının içindeki güzellikte buluyor. Krem, inci, metal, parıltılı, değişken…

 

 

China Glaze’in ardından inceltici kullanılması gerekmez çünkü China Glaze’in formülü kalınlaşmayı engeller. Bu mükemmel formül şişme veya kabarmaya yol açmaz, renk dolgunluğunu yükseltir.

 

China Glaze formülü tırnağınızdaki ojenin uzun süre canlı ve dayanıklı kalmasını sağlayan polimer ve reçineleri içerir. Polimer rengi, parlaklığı ve ışıldamayı; reçineler esnekliği ve tutuşu sağlar.

 

China Glaze porselen niteliğinden ötürü tırnaklarda büyüleyici bir parlaklık sağlar. Uygulamanın ardından ekstra parlatıcı kullanılmasına ihtiyaç yoktur.

 

China Glaze ojeler hızla kurur. Koyu renklerde tek katta kapatma özelliğine sahiptir. İçindeki bilye nedeniyle bozulmaz, tükenene kadar kullanılabilir. Tırnakta uzun süre kaldığında, koyu renkleri dahi boya bırakmayacaktır.

 

En iyi performans için China Glaze Base Coat ve China Glaze Top Coat kullanılmasını öneriyoruz. Fırça kıllarının özgün dizaynı, China Glaze ojelerin tek seferde ve düzgün sürülmesini sağlayacaktır.

 

China Glaze kansorejen maddeler, Formaldehyde, DBP, Toulene içermez. Hamileler ve çocuklarca da kullanılabilir. Yoğun talep gören renkleri öne çıkartan özel standları da sipariş edilebilir.

Tanaçan © Copyright 2004 - 2024
Tanaçan Kozmetik A.Ş Her Hakkı Saklıdır.